Αποκλειστικό – Μade in Greece η «Χρυσή Μηλιά»: Βιολογικό & αφιλτράριστο βαλσαμικό μηλόξιδο από τον Αετόλοφο – Εδώ μιλά η οικογενειακή παράδοση των 60 και πλέον χρόνων.
Μία οικογενειακή επιχείρηση που εκτιμά βαθύτατα όσα της χαρίζει η ελληνική γη και φροντίζει να τα αξιοποιεί αναδεικνύοντας τις πιο σπουδαίες ιδιότητές τους ήταν πλέον γεγονός. Η αναγνώριση σε σύντομο χρονικό διάστημα άνοιξε και το δρόμο για τις εξαγωγές, ενώ το αστείρευτο πάθος και το μεράκι της οικογένειας Ντελή, τους οδηγεί διαρκώς στην αναζήτηση και τη δημιουργία νέων προτάσεων για προϊόντα μοναδικού χαρακτήρα.
Οι ρίζες της Χρυσής Μηλιάς ξεκινάνε τη δεκαετία του ’50 από τον παππού μας, Δημοσθένη Ντελή, ο οποίος ασχολήθηκε με την καλλιέργεια της μηλιάς. Σήμερα στην κεφαλή της επιχείρησης βρίσκεται ο Αλέξανδρος Ντελής με την υποστήριξη της νεότερης γενιάς. Εδώ και αρκετά χρόνια, το 2009, λήφθηκε η απόφαση να γίνει στροφή αποκλειστικά στη βιολογική δενδροκαλλιέργεια, απόφαση που μας έχει πλήρως δικαιώσει.
Δείτε όλο το αφιέρωμα εδώ