Δίνουν ζωή σε τρόφιμα που, σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί και να κατέληγαν στα σκουπίδια, μετατρέποντάς τα σε προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.
Ο λόγος για τη Μαρία και τον Δημοσθένη Ντελή, δύο αδέρφια από τον Αετόλοφο Αγιάς, ανατολικά της Λάρισας, που έχουν ως κύρια καλλιέργεια το μήλο, με βάση το οποίο δημιουργούν ένα αφιλτράριστο βιολογικό μηλόξιδο, αλλά και ένα παλαιωμένο βιολογικό αφιλτράριστο βαλσαμικό μηλόξιδο με την επωνυμία «Χρυσή Μηλιά». Προϊόντα που, λόγω της μεθόδου παραγωγής τους, αποκτούν πολύτιμα χαρακτηριστικά για την υγεία.
Δείτε όλο το αφιέρωμα εδώ